Η Εταιρεία μας

Αν παραφράσουµε παιχνιδιάρικα το «χτύπα ξύλο» σε «φόρα ξύλο», τότε, ναι, είµαστε στο Mr. Wood, είµαστε στο Κολωνάκι κι όλα δίπλα µας είναι αισθητική, τέχνη, υψηλό ντιζάιν, µόδα, διακόσµηση, χρόνος, αντικείµενα και λεπτοµέρειες φτιαγµένα από ξύλο!

Wood style is an attitude! Γιατί αυτή ήταν η ιδέα και το όνειρο, που έγιναν σχέδιο και πράξη από τους Aris & Eleni: καταµεσής της κρίσης, να κινητοποιήσουν τη φαντασία τους και να της δώσουν σχήµα και µορφή.

Καινοτοµία και επιχειρηµατικότητα. Αυτό τόλµησαν, ονειρεύτηκαν, σχεδίασαν, υλοποίησαν και τα κατάφεραν. Mr. Wood, by Aris & Eleni. Μαζί δηµιούργησαν µια art gallery, όπου µε πρώτη ύλη και µέσο το ξύλο, το ξύλο που είναι σώµα αλλά και ψυχή, το ξύλο που είναι εύπλαστο και ανθεκτικό, κατάφεραν να µεγαλουργήσουν. Χειροποίητα, µοναδικά, customized και unique. Σχήµατα, χρώµατα, µορφές από ξύλο. Παπιγιόν και καπέλα από ξύλο. Κοσµήµατα από ξύλο. Ρολόγια από ξύλο, πίνακες – έργα τέχνης από ξύλο, η κυρία και ο Mr. Wood κυριολεκτικά µεγαλουργούν.

«Αυτό το καπέλο Panama», λέει ο Άρης Τρέσας, «είναι το αγαπηµένο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Κι αυτό το ρολόι, που κυκλοφορεί µόνο σε 500 συλλεκτικά και υπογεγραµµένα µοντέλα, είναι σχεδιασµένο εξ ολοκλήρου από τον στριτ άρτιστ Γιώργο Μαυρίδη».

Η ώρα είναι Mr. Wood! Ο ήλιος του καλοκαιριού είναι καπέλο Mr. Wood. Τα τεστάρω: στιλάτα, εργονοµικά, ανεξίτηλη τέχνη, αυθεντική τέχνη που εκφράζει συναισθήµατα αλλά και τάσεις µόδας. «Αν η διαφορά µεταξύ καλού και τέλειου είναι στη λεπτοµέρεια», συνεχίζει ο Aris, «τότε, ναι, εδώ στο Mr. Wood αυτήν τη λεπτοµέρεια είναι που αγαπάµε να την πλάθουµε σε άπειρες εκδοχές στιλ». Συνεχώς οι νέες ιδέες τους µεταλλάσσονται σε νέες δηµιουργίες.

Πρόβλεψη: το ρολόι by Γιώργος Μαυρίδης θα γίνει ανάρπαστο. Όπως ανάρπαστο είναι κάθε τι, εδώ στα Mr. Wood του Κολωνακίου, µια art gallery που τη συζητάει, την κοιτάει και… τη φοράει όλη η Αθήνα!